Despre noi

Cu o activitate de peste doua decenii pe piata opticii medicale din Romania, OPTINOVA si-a consolidat constant pozitia de lider de piata.

Optinova asigura o viata in ingrijirea ochilor avand peste 1,000,000,000 de clienti multumiti care ne-au onorat cu solicitarile lor si constituie fundamentul reputatiei remarcabile pe care am castigat-o in toti acesti ani in domeniul opticii din Romania.

Optinova desfasoara in prezent operatiuni in 21 de centre de optica medicala situate in Bucuresti si alte orase precum: Constanţa, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Ploieşti, Piteşti, Deva, Baia Mare, Focsani, Braila, Arad etc.

Prima sucursala Optinova a fost deschisa in octombrie 1990 si de atunci Optinova creste constant.

OPTINOVA ofera clientilor sai servicii complete care includ atat vanzarea de branduri internationale precum ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, solutii pentru intretinerea lentilelor de contact, accesorii, cat si servicii medicale precum consultatii oftalmologice in cabinetele complet dotate prezente in toate centrele noastre. Toate centrele Optinova sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si sunt conforme cu cerintele Ministerului Sanatatii.

OPTINOVA ofera o gama extrem de variata de ochelari de vedere si de soare clientilor sai precum: Ray ban, Oakley, Chanel, Tom Ford, Chloe, Marc Jacobs, Christian Dior, Calvin Klein, Boucheron, Balenciaga, Jimmy Choo, Bottega Veneta, Persol, Swarovsky, Silhouette, Adidas, Porsche Design, Nike, Vogue, Escada, Prada, Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre, Cartier, Calvin Klein, ,Fendi, Donna Karan, Ralph Lauren, Oliver Peoples, Dolce & Gabbana, etc.

Optinova a infiintat o echipa cu o atitudine grijulie, originala si entuziasta. Echipa OPTINOVA este permanent updatata la cele mai inovative informatii in domeniul de optica medicala prin cursuri specifice si evaluari periodice.

Succesul nostru este rezultatul pregatirii, muncii sustinute si invatarii din esecuri.

La Optinova numai standardele sunt inalte, luxul este accesibil tuturor.

Urmand motto-ul nostru „Nimic nu este imposibil” fabricam si executam in laboratoarele Optinova toate tipurile de lentile care raspund nevoilor personale ale clientilor nostri, indiferent de complexitatea prescriptiei medicale si oferim produse accesibile pentru orice buget. Totodata colaboram cu cei mai renumiti producatori de lentile in domeniul opticii medicale.

Optinova ofera o experienta unica si sofisticata de eleganta si de lux, cu un spectru complet de servicii personalizate, cu echipament tehnic de ultima ora si o atmosfera calda, care rasfata.

X intrnd.ro
NU RATATI OCAZIA

Fiti la curent cu cele mai recente stiri, trenduri si noutati despre ochelari, direct pe emailul dvs.

Inregistrarea pe site va aduce in acest moment 10 RON reducere la prima comanda lansata!

Va rog sa nu-mi mai adresati cererea