Cariere

La OPTINOVA suntem mandri sa spunem ca succesul este rezultatul contributiilor valoroase ale tuturor membrilor echipei noastre, prin calitatile lor, prin atitudinea, cunostintele si expertiza lor. Selectionarea membrilor echipei noastre se face pe baza calitatilor personale si profesionale ale fiecaruia in parte pentru atingerea unor standarde superioare ale calitatii serviciilor catre clienti si pentru a mentine intacta reputatia brandului OPTINOVA. Pentru aceasta, oferim in schimb un mediu de lucru motivant si constructiv. Punem la dispozitia echipelor noastre toate instrumentele necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a muncii de zi cu zi si in realizarea unei cariere valoroase. Contributiile fiecaruia vor fi recunoscute si recompensate atat la nivel individual cat si ca membru al echipei din care veti face parte.

Pentru ultimele posturi disponibile accesati acest link.

ALATURA-TE ECHIPEI OPTINOVA!

Optinova este lider in domeniul opticii medicale din Romania si isi continua angajamentul sau de excelenta prin serviciile inalte pe care le oferim si varietatea produselor; selectii de branduri internationale de rame de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact si accesorii. La Optinova suntem mandri sa spune ca succesul este rezultatul contributiilor valoroase al tuturor membrilor echipei noastre, prin calitatile lor, prin atitudinea, cunostintele si expertiza lor. Selectionarea membrilor echipei noastre se face pe baza calitatilor personale si profesionale ale fiecaruia in parte, pentru atingerea unor standarde superioare ale calitatii serviciilor catre clienti si pentru a mentine intacta reputatia brandului OPTINOVA.

LUCRAND CU CEI MAI BUNI!

Daca doresti sa lucrezi cu cele mai inovative produse de optica medicala, cea mai buna aparatura din domeniul oftalmologic si cu cele mai fashionable tendinte ale momentului in materie de ochelari de soare si sa faci parte dintr-o echipa al carei obiectiv este performanta autentica, atunci alegerea fireasca este OPTINOVA.

CRESTERE SI DEZVOLTARE:

Daca urmaresti sa iti construiesti o cariera OPTINOVA iti ofera oportunitatea de a-ti imbogati cunostintele si de a-ti creste performantele prin programul "7 trepte catre succes".

Ca angajat al departamentului "Client Service" ai oportunitarea de a obtine o calificare nationala recunoscuta de toate autoritatile statului.

Prin asimilarea si dezvoltarea personala in cadrul acestor programe poti evolua in cadrul companiei, in tara si in strainatate.

Tratam dezvoltarea profesionala cu deosebita atentie. Evaluarile personalului se fac cu regularitate inca din perioada de proba si stau la baza planului anual de dezvoltare al fiecarui angajat OPTINOVA.

PAREREA TA

Vrem intotdeauna sa stim ce parere ai despre companie si, pentru aceasta, derulam un program anual de masurare a satisfactiei angajatilor.

Fiecare magazin are lunar o sedinta dedicata personalului. In aceasta sedinta personalul este informat asupra noilor directii si incurajeaza exprimarea ideilor si opiniilor personale ale fiecarui membru al echipei. Orice sugestie sau idee care se materializeaza intr-un progres real al echipei este apreciata si recompensata.

RECUNOASTEM VALORILE

Stim ca succesul nostru depinde in foarte mare masura de pasiunea si energia echipei noastre. Pentru recunoasterea meritelor angajatilor care ne impartasesc viziunea si valorile organizam in mod regulat ceremonii de premiere. Castigatorii zilei primesc un premiu decernat de catre conducerea companiei. De asemenea, organizam anual o competitie interna pentru recunoasterea liderilor de vanzari din cadrul companiei.

SANSE EGALE

OPTINOVA se angajeaza sa respecte egalitatea de sanse in toate politicile de personal si in procedurile interne. Asiguram toti angajatii de tratamentul nediferentiat si transparent in tot ceea ce priveste recrutarea, selectionarea, cursurile de pregatire si managementul carierei personale.

X intrnd.ro
NU RATATI OCAZIA

Fiti la curent cu cele mai recente stiri, trenduri si noutati despre ochelari, direct pe emailul dvs.

Inregistrarea pe site va aduce in acest moment 10 RON reducere la prima comanda lansata!

Va rog sa nu-mi mai adresati cererea