Politica de Confidentialitate

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa apelati la produsele si serviciile oferite de www.optinova.ro. Compania care administreaza site-ul www.optinova.ro, este societatea OPTINOVA ONLINE. SRL, cu sediul situat in Sos. Mihai Bravu, nr. 223, mansarda, camera 4, Sector 3, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/14539/2012, CUI 30999049.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. OPTINOVA ONLINE S.R.L., isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Politica de Confidentialitate".

Proiectul Optinova.ro este dezvoltat si administrat exclusiv de catre OPTINOVA ONLINE S.R.L. Echipa OPTINOVA isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

Optand pentru cumpararea produselor sau serviciilor oferite de www.optinova.ro, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

OPTINOVA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre OPTINOVA pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre OPTINOVA nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa customerservice @ Optinova.ro, sau prin posta, la adresa: str.Intrarea Sectorului nr.1, Et.4, sector 3, Bucuresti.

Accesarea www.optinova.ro implică acceptul utilizatorilor ca datelelor personale sa fie pastrate si prelucrate de OPTINOVA ONLINE S.R.L..Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile OPTINOVA sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de OPTINOVA prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS etc.). OPTINOVA ONLINE S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terti cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritătilor în drept cu scopul verificării tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Optinova.ro sunt transmise pe cale electronica, OPTINOVA nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, OPTINOVA va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre OPTINOVA sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OPTINOVA, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. OPTINOVA nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

OPTINOVA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere OPTINOVA sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere OPTINOVA sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere OPTINOVA sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere OPTINOVA sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  5. dreptul dumneavoastra de a notifica in scris OPTINOVA ONLINE S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre si magazinele OPTINOVA sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa customerservice @ optinova.ro.ro sau prin posta, la adresa: str.Intrarea Sectorului nr.1, Et.4, sector 3, Bucuresti. Optinova.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

OPTINOVA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. OPTINOVA nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Optinova.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Optinova.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre OPTINOVA a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Optinova.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Optinova.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice OPTINOVA ONLINE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor OPTINOVA ONLINE informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Obligatia de a furniza datele

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre OPTINOVA ONLINE. Refuzul dvs. determina imposibilitatea OPTINOVA de a va oferi serviciile solicitate.

Destinatia datelor

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – OPTINOVA ONLINE SRL - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Drepturile dvs

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa customerservice @ optinova.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Informatii generale colectate de OPTINOVA ONLINE

In momentul inregistrarii pe site-ul /site-urile OPTINOVA ONLINE, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse OPTINOVA ONLINE, vizitarea anumitor site-uri din reteaua OPTINOVA ONLINE, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, OPTINOVA ONLINE va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale siteurilor, OPTINOVA ONLINE va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor OPTINOVA ONLINE si alte informatii prin care va pot identifica.


Conturile dvs pe site-ul: www.Optinova.ro

Index Medical Optinova

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Daca optati pentru un cont platit, de tip Gold sau Silver va vor fi cerute si datele necesarii facturarii pe persoana juridica sau persoana fizica de la caz la caz. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Dupa ce va realizati contul veti putea posta din cadrul lui diverse informatii publice, de care dvs sunteti pe deplin responsabili.

Atentie! Emailul dvs va fi protejat antispam. Nu se va publica pe site, ci veti fi contactat printr-un formular de contact prin intermediul site-ului nostru.


Forum Optinova

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email, profesie si alte informatii pe care dvs doriti sa le oferiti. Deoarece doar e-mailul este informatie protejata, restul fiind informatii publice, puteti alege sa nu va dati numele real si sa completati cum doriti celelalte rubrici. Crearea contului dvs pe site-ul nostru ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal (adica adresa de e-mail, deoarece celelalte informatii sunt toate publice).

Atentie! Datele dvs nu sunt afisate, decat daca veti dori dvs si le veti publica in sectiunile care se afiseaza pe site.


Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale OPTINOVA ONLINE

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand OPTINOVA ONLINE, cum ar fi forum-uri, anunturi, informatii text, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora OPTINOVA ONLINE nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand OPTINOVA ONLINE.

La cerere, va putem ajuta sa stergeti aceste date, dar nu va putem garanta disparitia lor imediata de pe Internet, datorita sitemului de stocare a paginilor web pentru anumite perioade de timp de catre motoarele de cautare – de exemplu Google, Yahoo, Msn. Cererea trebuie mentionata in scris pe email, fax, posta si trebuie precizata exact pagina web de unde doriti sa scoatem informatiile – url-ul sau linkul paginii si informatiile pe care doriti sa le retragem.


Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre OPTINOVA ONLINE

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile OPTINOVA ONLINE, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de OPTINOVA ONLINE si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre OPTINOVA ONLINE este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

OPTINOVA ONLINE nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

OPTINOVA ONLINE poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • Cu acordul dvs. ;
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de OPTINOVA ONLINE doar in masura in care este necesara asistenta lor.
  • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
    1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
    2. protejeaza drepturile companiei OPTINOVA ONLINE sau companiilor afiliate;
    3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
    4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
    5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de OPTINOVA ONLINE, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • In cazul in care OPTINOVA ONLINE fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care OPTINOVA ONLINE devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile OPTINOVA ONLINE.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

OPTINOVA ONLINE confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de OPTINOVA ONLINE e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situ-rile OPTINOVA ONLINE, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.

Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback

OPTINOVA ONLINE ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti la customerservice @ optinova.ro

Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Date de contact:

OPTINOVA ONLINE S.R.L.
Sos. Mihai Bravu, nr. 223, Bucuresti, Romania
Email : customerservice @ optinova.ro

Date de identificare:

OPTINOVA ONLINE SRL
J40/14539/2012 CUI 30999049
Sediu social : Sos. Mihai Bravu, nr. 223, camera 4, mansarda, Bucuresti, Romania

X intrnd.ro
NU RATATI OCAZIA

Fiti la curent cu cele mai recente stiri, trenduri si noutati despre ochelari, direct pe emailul dvs.

Inregistrarea pe site va aduce in acest moment 10 RON reducere la prima comanda lansata!

Va rog sa nu-mi mai adresati cererea