Forma fetei

CE RAMA ESTE POTRIVITA IN FUNCTIE DE FORMA FETEI?

Determinarea formei fetei este punctul perfect de plecare atunci cand sunteti in cautarea perechii de ochelari potrivita. La Optinova, specialistii nostri va pot determina cu exactitate forma fetei.

1. Forma fetei este patrata

Fetele cu forma patrata sunt foarte bine proportionate in lungime si latime si caracterizate de o forma unghiulara cu maxilar puternic, barbie patrata si frunte lata. Ramele recomandate pentru fete cu forma patrata sunt cele rotunde si ovale, care sa confere finete si sa reduca din senzatia formei de patrat, minimizand unghiurile si redand lungime fetei. Ramele ar trebui totodata sa fie mai mult pe plan orizontal decat pe cel vertical, iar atunci cand in partea de jos a ramei este dispusa o culoare puternica, este accentuata barbia, ceea ce confera din nou un aspect placut pentru aceasta forma a fetei.

Fata patrata

Rame pentru femei: cat eye, ovale, rame partiale. Rame pentru barbati: ovale, rame partiale.

2. Forma fetei este rotunda

Fetele cu forma rotunda au lungimea si latimea egale, fiind caracterizate de unghiuri fine si sunt incadrate cel mai bine de rame unghiulare. Ramele recomandate sunt cele care echilibreaza forma fetei rotunde, cu multe unghiuri. In mod particular, ramele cu forma rectangulara confera fetei rotunde un chip mai lung si mai subtire. Ramele cu punte nazala dubla vor adauga efectul de ridicare a ochilor, sugerand astfel alungirea lor, iar ochelarii la care bratele se conecteaza in partea de sus a ramei (la lentila) vor adauga lungime.

Fata rotunda

Rame pentru femei: geometrice, rectangulare. Rame pentru barbati: geometrice, rectangulare.

3. Forma fetei este ovala

Fetelor cu forma ovala li se potrivesc aproape toate tipurile de rame, fiind caracterizate de proportii echilibrate, frunte si maxilar restranse, o barbie usor mai ingusta fata de frunte, si de obicei pometi ridicati. Ramele recomandate sunt foarte variate, incepand de la cele rectangulare la cele cu forma de fluture. Deoarece fetele ovale au de obicei trasaturi mai fine, este important ca ramele sa fie cat mai bine proportionate si in echilibru cu forma acesteia.

Fata ovala

Rame pentru femei: butterfly, cat eye, geometric, rectangulare. Rame pentru barbati: butterly, geometrice, rectangulare.

4. Forma fetei este cea de inima

Fetele in forma de inima sunt caracterizate de frunte larga, maxilar ingust, pometi ridicati si o barbie ingusta. Ramele recomandate pentru fetele cu forma de inima sunt cele butterfly, rotunde si cat eye, ce echilibreaza forma de inima a fetei. Ramele care sunt mai largi in partea de jos sunt recomandate pentru a distrage atentia de la o barbie ingusta, iar cele cu bratele neridicate adauga echilibru. Pentru fetele cu forma de inima nu sunt indicate ramele

Fata ovala

Rame pentru femei: butterfly, cat eye, rotunde. Rame pentru barbati: butterfly, rotunde.

X intrnd.ro
NU RATATI OCAZIA

Fiti la curent cu cele mai recente stiri, trenduri si noutati despre ochelari, direct pe emailul dvs.

Inregistrarea pe site va aduce in acest moment 10 RON reducere la prima comanda lansata!

Va rog sa nu-mi mai adresati cererea