Servicii

Doresti o pereche de ochelari ultra-sofisticata si hard to get?

Optinova este cea mai buna destinatie pentru orice fel de experienta in ceea ce priveste vederea : iti salveaza timpul, ofera inspiratie, iti permite sa te relaxezi si lucreaza eficient pentru bunastarea ta.

Poate ca ai nevoie de putin ajutor pentru o ocazie speciala sau un eveniment?

Te gandesti sa creezi o noua tinuta pentru serviciu sau doresti doar parerea specialistului despre ceea ce se poarta in sezonul respectiv?

De la pantofii pe care ii porti la perechea de ochelari, aspectul te defineste. In unele zile esti casual chic, iar in altele tot ce iti doresti este o tinuta eleganta, de accea Optinova iti extinde posibilitatile oferindu-ti cele mai bune perechi de ochelari de soare si de vedere.

Peste un million de clienti ne-au confirmat ca suntem cea mai buna destinatie in materie de rame de ochelari realizate de designerii dvs preferati, designeri de renume precum Oliver Peoples, Prada sau Tiffany&Co.

Oferim colectii unice de perechi de ochelari pentru confort si design superior.

Gama noastra de lentile este disponibila numai cu tratamente premium : antireflex, antizgariere, UV, de polarizare si colorare.

Utilizand cele mai avansate tehnologii , avem cunoasterea necesara sa procesam orice tip de pereche de ochelari cu aceeasi grija si precizie pe care o astepti chiar si de la cei mai desavarsiti artizani.

Indiferent de brandul si costul produsului noi putem face posibila achizitionarea oricarei perechi de ochelari sau lentile de contact speciale.

Anumite branduri, ce manufactureaza si colectii speciale de ochelari, precum Boucheron, Balenciaga, Cartier, Chanel, Bvulgari, Chrome Arts, Gold&Wood , Prada sau Tiffany&Co pot impune foarte multe probleme in achizitionarea produselor.

Totodata branduri de lentile precum Essilor, Zeiss sau Bausch+Lomb pot oferi anumit tip de lentile numai pe comanda speciala, ce impune mai multe costuri.

Din toate aceste motive va oferim acest serviciu special, prin care va facilitam achizitionarea ochelarilor mult doriti intr-un mod mai simplu!X intrnd.ro
NU RATATI OCAZIA

Fiti la curent cu cele mai recente stiri, trenduri si noutati despre ochelari, direct pe emailul dvs.

Inregistrarea pe site va aduce in acest moment 10 RON reducere la prima comanda lansata!

Va rog sa nu-mi mai adresati cererea