Intreaba un stilist

STILISTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE

Perspectiva de a oferi pacientilor cele mai eficiente si bine individualizate raspunsuri la intrebarile lor, au devenit realitate, astfel incat toti cei care beneficiaza de produsele si serviciile Optinova au pasit in lumea celor care arata mai bine, vad mai bine si se simt mai bine in propria persoana.

Atunci cand vreti sa gasiti ceva pe masura, care sa va reprezinte si cu care sa fiti in tendinte la orice ora sau pur si simplu ceva mai deosebit, ne puteti intreba oricand specialistul.

Fie ca doriti o pereche de ochelari pentru un cocktail, un eveniment black tie, o nunta sau un eveniment red carpet, Optinova va poate oferi un look pentru toate aceste evenimente.

Indiferent ca vreti sa schimbati perechea de ochelari de zi cu zi sau lentilele colorate pentru un nou look, noi avem raspunsul avizat pentru dumneavostra.

De la cele mai noi si spectaculoase colectii de ochelari cat eye, pana la cele mai geek chic perechi de ochelari in tendinte, noi avem toate raspunsurile pe care le cautati.

Asadar, indiferent de intrebarile pe care le aveti in materie de fashion, nu ezitati sa ne sunati la numarul de telefon 031 540 30 03 sau sa ne scrieti un e-mail la stilist@optinova.ro

X intrnd.ro
NU RATATI OCAZIA

Fiti la curent cu cele mai recente stiri, trenduri si noutati despre ochelari, direct pe emailul dvs.

Inregistrarea pe site va aduce in acest moment 10 RON reducere la prima comanda lansata!

Va rog sa nu-mi mai adresati cererea